New in

  2012-10-30 / 23:35:00 / New in / 0 KOMMENTARER
Blusen är från Bondelid (MQ) och bh:arna och perfymen är från H&M. 
 

Yesterday and today

  2012-10-30 / 23:00:21 / / 0 KOMMENTARER
 
Insperation wehert it.  
 
Hej alla! Igår var jag inne i stan med Vendela, vi åt lunch och kollade i affärer. Sedan åkte vi tillbaka hem och gick runt i Haninge Centrum där jag hittade alla mina saker jag köpte, som kommer upp i nästa inlägg, och så tog vi en varsin chai på Espresso House. På kvällen gick jag och mamma upp till mormor och tog en fika, myyyys! 
 
Idag har jag bara varit hemma, fick mitt rum storstädat vilket verkligen behövdes och så kollade jag på film. Vid halv åtta åkte jag och Jennifer till Friskis & Svettis där vi mötte upp Emma så gick vi på medel passet som började klockan åtta. Hur kul som helst, både rörelse och styrka! 

Jackor

  2012-10-27 / 20:30:00 / Mode / 0 KOMMENTARER
1. Barbour International Polarquilt. Kanske inte en jacka som man köper till vintern men tycker personligen den är hur snygg som helst. Passar till enkla outfits som jag ofta bär. Jackan går trodligen att hitta inne på NK då de säljer Barbour där och kostar runt 3000 kr tror jag. 
 
2. Moncler Quincy. Den här är mer för vintern och jag antar att den är rätt så varm då min kompis hade den förra vintern. Tycker den är hur snygg som helst. Jackan i modellen är rätt så kort och inte så jätte tjock heller, vilket jag gillar. Vet inte vart man hittar Moncler jacka i affär men finns förmodligen på nätet någonstans. Priset vet jag inte heller. 
 
3. Colmar Originals. Enkel men jätte snygg vinterjacka. Precis som Moncler är den tunn och kort i modellen. Vilket jag som sagt gillar. Den är inte alls märkvärdig men passar till allt. Finns nog också i de flesta färgerna. Länna Sport skulle förmodligen få in sånna jackor i veckan. Och priset ligger runt 4000 kr. 

Saturday

  2012-10-27 / 18:50:00 / MTOTFLS / 0 KOMMENTARER

Några bilder från min instagram, @ttildon.

Hej alla! Ligger just nu i sängen och kollar på tv. Så snart mormor kommer hit så ska vi äta middag. Blir en hemmakväll idag. Imorgon ska jag till Friskis & Svettis och gymma. Har inga träningar med friidrotten nu på höstlovet så ska ta och gymma 2-3 gånger istället. Men vi hörs nog senare ikväll, puss!


Bootcut

  2012-10-26 / 22:32:00 / Mode / 0 KOMMENTARER

TGIF

  2012-10-26 / 21:27:00 / Okategoriserade / 0 KOMMENTARER
 
Hej alla! Sitter i mitt rum med Rebecca och kollar på X-factor. Vi hade sista dagen på praoen idag (praoade på Bokia i Farsta C). Tog en ceasarsallad på Ilpiatto till lunch. Men nu är det looooov, hur skönt som helst! På lovet ska jag åka till stan och ha lite filmkväll med kompisar, också gå på bio. Så höstlovet kommer nog bli super! 

Mitt smink

  2012-10-24 / 14:41:00 / Smink / 0 KOMMENTARER
 
 
1. Bronzing powder från H&M. Applicerar den med en borste från Beauty Needs under kindbenen för att framhäva dom.
 
2. Foundation från Maybelline Fit Me i färgen 125. Applicerar den med en foundation borste, den också från Beauty Needs. Foundationen börjar jag alltid med för att jämna ut huden osv. 
 
3. Puder från H&M (tillfälligt). Applicerar med en puder borste från Beauty Needs. 
 
4. Rouge som är jättegammal, ingen aning vart ifrån. Applicerar med en borste från Kicks.
 
5. 3 in One Concealer från Viva la Diva. Den orange/röda täcker mörka ringer under ögonen, den gula finnar, blemmor osv och den beigea används för att jämna ut och så. Applicerar denna efter foundation för att täcka det som inte vart täckt. 
 
 
 
6. Kajal från Isadora (tror jag). 
 
7. Ögonfransböjare från Kicks. Använder den innan jag sätter på mascaran! 
 
8. False Lash Telescopic Mascara från Loreal Paris. Bästa mascaran som finns! 
 
9. Ögonbryns borste från Beauty Needs
 
10. Ögonbryns penna från H&M. I färgen Light Brown. 

Wanted

  2012-10-23 / 21:41:26 / Wanted / 0 KOMMENTARER

I'm back

  2012-10-23 / 21:16:47 / / 0 KOMMENTARER
 
Förlåt för jätte dålig upptadering de senaste veckorna, orkade helt enkelt med. Vill verkligen blogga, tycker det är sjukt kul. Så vi försöker en gång till. Har flera inlägg i utkast till tillfällen då jag inte vet vad jag ska blogga om. Så ska försöka upptadera så mycket jag orkar. Bloggen kommer fortfarande upptaderas med inlägg om mode, tips, smink och sådant som förut. Nu kör vi!