Inspiration

  2012-09-10 / 21:56:00 / Okategoriserade / 0 KOMMENTARER
 
Följ mig gärna på wehearit: matildamaria

Bekännelser

  2012-09-10 / 21:12:09 / Bekännelser / 0 KOMMENTARER

Jag hittar sällan de perfekta jeansen då jag är lång och smal. Det är sjukt svårt att hitta då man har storleken W26 L34.
Jag vill ha längre ögonfransar. Funderar på att kanske testa XLash eller något liknande. 
Har naturligt lockigt hår, men plattar det ungefär varje dag.
Undrar verkligen vad andras första intryck av mig är när dom ser mig eller bara pratat kort med mig. 
Mina drömresemål är USA - kust till kust och London. Shoppashoppashoppa. 
Helst av allt vill jag ha en iPhone. Men när jag väl bestämmer mig för att spara så åker jag och shoppar.
Är hur taggad som helst inför grundträningarna! Hur jobbigt det än kommer. 
Vill verkligen satsa på bloggen nu. Skulle vara sjukt kul om man hade flera hundra läsare per dag. 


X-Factor

  2012-09-10 / 20:26:00 / MTOTFLS / 0 KOMMENTARER
 E i f e l t o r n e t  s o m m a r e n  2 0 1 1
 
Hej på er! Lördagen spenderades med mina vänner Vendela och Emma. Emma sov över här och följde på söndagen med till Stafett SM, där vi kom fyra. Det var sista träningen för mig den här säsongen. Så nu väntar uppbyggnad och grundträning flera veckor framöver. Skoldagen idag var allmänt trög och jobbig, är väldigt förkyld så skippade träningen idag. Sitter just nu framför X-Factor med mamma och en skål popcorn. Måndagsmys. 

CLASSIC

  2012-09-07 / 23:41:00 / Mode / 0 KOMMENTARERTGIF

  2012-09-07 / 18:55:00 / MTOTFLS / 0 KOMMENTARER


2 bilder tidigare idag
 
Hej! Var ledig från skolan idag också. Har inte gjort något speciellt. Mådde skit när jag vakna, täppt i näsan och allt sånt. Fick lite smått panik också då jag har Stafett SM på söndag. Men jag har legat och slappat hela dagen med te och filt och nu mår jag bra. Är sjukt sällan sjuk, vilket är otroligt skönt. Ikväll blir det mysig middag med familjen då min kära far fyller år. Så vi ska fira han med lite familjemys. Därav blir det nog ingen mer bloggning ikväll, men vi höres imorgon! 

Hemstudiedag

  2012-09-06 / 13:01:00 / MTOTFLS / 0 KOMMENTARER
Några snabba bilder nyss

Har igår och idag haft hemstudiedagar, då vi har utvecklingsamtal i skolan. Hade mitt imorse, vilket gick bra. Inga konstigheter. Har nyss ätit lite lunch, och ska sätta mig och göra klar religionen. Sedan har jag bara min novell att skriva klart. Senare idag blir det träning inför Stafett SM på söndag, kul! Vi hörs senare! 

Matilda Grundström

  2012-09-06 / 09:44:00 / Okategoriserade / 0 KOMMENTARER
 
 
Det här är väl ungefär tredje gången jag startar om denna blogg. Slutar alltid med att jag inte har tid, eller inte har något att skriva om. Men nu ska jag försöka ännu en gång. Jag heter iallafall Matilda. Är 15 år och bor i Haninge en bit utanför Stockholm. Jag har precis börjat sista året i Rudanskolan. På min fritid tränar jag friidrott i Huddinge AIS, är med mina vänner och bara lever livet. Andra hobbys är att fota och att shoppa. I bloggen kommer du kunna läsa om bland annat mode, vardag etc.